11 tips om je energetische frequentie te verhogen

Alles is energie en werkelijk alles staat in verbinding met alles. Hoe hoger je energievibratie is, hoe beter je je voel, hoe makkelijker je leven verloopt en hoe minder vatbaar je bent voor lagere vibraties (zie ook de map of consciousness).

Als je energetische frequentie stijgt, verandert alles… je wordt authentieker, je ervaart meer liefde in je leven, je ervaart meer synchroniciteit, ontvangt boodschappen van het universum die je de weg wijzen en je wensen komen uit. En het goede nieuws is: jij kan dit zelf doen!

Hieronder volgen 11 tips om je vibratie te verhogen. En hier is er alvast één: naar buiten gaan is een must, want daarvan gaat je frequentie meteen omhoog.”

1. Doe dingen waar je blij van wordt
 Wat vindt je innerlijke kind leuk? Volg dat gevoel en je energetische frequentie stijgt meteen.

2. Beweeg
 Sporten, wandelen, fietsen, yoga, dansen… Als je mentaal of fysiek vastzit, breng dan je stagnerende energie in beweging en het komt vanzelf los.

3. Leef je creatief uit
 Schrijven, schilderen, bakken, zingen, dansen en andere hobby’s waar jij je toe geroepen voelt, doen wonderen. Alles begint weer te stromen!


4. Eet ‘levend voedsel’
Kies onder meer voor groenten, fruit, pitten en noten en verhoog zo je vibratie.

5. Breng je chakra’s in balans
Als je een blokkade op een bepaald chakra ervaart, mediteer hierop en eet dan de kleur van dit chakra. Bij een blokkade op het groene hartchakra, eet je bijvoorbeeld groene groenten. Of je draagt groene kleding of maakt je interieur groen. Kleuren hebben een energetische trilling die jou kan helpen om je chakra weer te openen en zo je frequentie te laten stijgen.

6. Ga naar buiten
 Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: naar buiten gaan is een must, want daar verhoog je direct je frequentie. Je laat alle negativiteit los en laadt je energetische batterij op.

7. Haal de natuur in huis
 Bepaalde natuurlijke geuren zoals wierook verhogen je bewustzijn, net als verse planten en bloemen in huis.

8. Douche
 Spoel onder de douche (ongewenste) energieën van je af. Overdag kom je vaak met veel mensen in aanraking; hun energieën komen in jouw veld terecht. Het is dus verstandig om na een drukke, intensieve dag of nacht even te douchen.

9. Ruim je huis op en ontspul
Als je huis vol spullen staat, is er geen ruimte, wat energetische blokkades kan veroorzaken. Hoe meer ruimte jij in je huis creëert, hoe meer ruimte er in je hoofd en in je lichaam ontstaat. Zo kom je hoger in frequentie en bewustzijn.

10. Help anderen
 Mensen helpen, op wat voor manier dan ook, laat je energie meteen stijgen.

11. Kies voor liefde
 Liefde is de hoogste frequentie die er is. Dus verbind je maar met liefde, in welke vorm dan ook. Liefde voor jezelf, voor anderen, voor dieren, voor het werk dat je doet, voor wat je wilt uitdragen…

Deze blog delen via:

Volg jij het pad van je dromen?

Ben jij de baas in je leven, je lichaam en je energie en voelt en stroomt het goed? Of ervaar je blokkades of belemmeringen? Ik ondersteun je graag vanuit mijn praktijk in Bergen om die te ontdekken en te ontsluiten. zodat jij met gemak, plezier en lichtheid je pad kunt vervolgen.

Mijn stijl? Intuïtief, nuchter, doortastend, liefdevol en met humor. Voel je dat je bij mij moet zijn? Neem contact op. Ik zie je graag.

Ook interessant