Tarieven

We starten een eerste begeleidingsgesprek altijd met een korte kennismaking, waarbij jij jouw verhaal en/of wensen deelt. Ook bepalen we samen de koers en gaan we direct aan de slag. Alle gesprekken zijn geheel vertrouwelijk.

Mogelijkheden

Voel of denk je meerdere sessies nodig te hebben? Plan dan direct 3 losse afspraken in of kies voor het voordeligere Individueel Begeleidingstraject*, zodat de tijd tussen de afspraken beperkt blijft. Voor een individuele familieopstelling is een twee uur durende sessie aan te raden. Via het aanvraagformulier vraag je eenvoudig je afspraken aan. Ik ontvang je graag!

* Bij aanvang in te plannen en te voldoen.

Onderstaand tabel vind je de tarieven die ik hanteer voor mijn diensten. Een consult kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren kosteloos afgezegd worden. Bij later afzeggen worden de consultkosten doorberekend.

Omschrijving

Investering

Coaching Privé (per uur)

80,00

Coaching Zakelijk (excl. BTW) (per uur)

150,00

Coaching & Healing (sessie +/_ 90min)

110,00

Healing Reiki

80,00

Access Bars

80,00

Access Bars kinderen

60,00

Familieopstelling / Systeemopstelling (sessie duurt twee uur)

160,00

Individueel begeleidingstraject (3 sessies coaching & Healing)

300,00

Genoemde tarieven zijn incl. BTW, tenzij anders aangegeven.

Consulten en behandelingen kunnen vooraf, contant of per pin betaald worden.

Het bankrekeningnummer voor Laluuna coaching & healing is NL76 INGB 0103 8337 57.

Vergoedingen

Consulten van Laluuna Coaching & Healing worden niet vergoed door de verzekering. Wellicht dat de werkgever de kosten geheel of gedeeltelijk voor zijn rekening neemt. Volgens de Arbowet is hij verantwoordelijk voor het welzijn van werknemers. Steeds meer werkgevers zijn bereid om daaraan mee te werken. Informeer daarom vooraf of je de kosten bij jouw werkgever kunt declareren.

Investering

“Mens sana in corpore sano” (Een gezonde geest in een gezond lichaam.)

De diensten die ik bied, zijn een investering in jezelf. Zoals je ook naar de sportschool of de kapper gaat om jezelf sterker te maken of te verzorgen, kun je er tevens voor kiezen je innerlijk goed te verzorgen en te onderhouden.