Over LaLuuna: Karin

Mijn naam is Karin en ik ben een spirituele Coach en Healer. Spiritualiteit heeft altijd deelgemaakt van mijn leven, ik ben opgegroeid in het besef dat er meer is tussen hemel en aarde, mijn vader was paragnost en magnetiseur. In mijn leven heb ik heel veel meegemaakt en geleerd. Groot succes, vreugde en voldoening, maar ook enorme verliezen, verdriet en teleurstellingen. Ik heb altijd twee kanten van de medaille mogen zien en kan daarom iedere situatie goed invoelen, niets menselijks is mij vreemd.

Het visioen
Vanuit de behoefte om te helpen én een grote nieuwsgierigheid naar drijfveren en motieven heb ik er altijd voor gekozen om te werken met mensen. Eerst vanuit een meer zakelijke invalshoek als re-integratiecoach en HR adviseur. Vanuit de wens om nog meer en direct 1 op 1 met mensen te kunnen werken heb ik in 2017 de opleiding Levens- en Loopbaancoach gevolgd en ben ik in 2018 gestopt met mijn fulltime baan om me volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van mijn praktijk en mijn spirituele gaven waarvan ik het eerste inkijkje kreeg in 1995 (ik bevond me toen op een dieptepunt in mijn leven) in de vorm van een prachtig Lichtvisioen met een hele duidelijke persoonlijke boodschap.

Mijn pad
Toen ik elf jaar later in 2006 op een tweede absoluut dieptepunt in mijn leven kwam startte ik met mediteren en onmiddellijk stroomden het Licht en de Universele energie overvloedig – in alle soorten, maten en kleuren – naar binnen. En ik kreeg de boodschap: leef, leer, groei en maak wijze keuzes. Een lange periode van leren volgde waarbij alles wat ik nodig had om met deze prachtige gave te kunnen werken op mijn pad kwam in de vorm van beelden, dromen, informatie, boeken, opleidingen, workshops en spirituele leraren en gidsen. Maar ook valkuilen, gewetenskwesties en allesbepalende kruispunten.

Het mediumschap
De weg er naartoe is minstens zo belangrijk als het doel…. ja, dat heb ik proefondervindelijk mogen ervaren. En dat die weg niet altijd bestrooid is met rozenblaadjes ook… Er zijn momenten geweest waar ik het zonder mijn nuchtere verstand, relativeringsvermogen en vooral ook grote dosis humor niet had gered. Maar ik ben mij altijd blijven ontwikkelen en gaandeweg openden mijn gaven zich meer en meer. Ik ben een paranormaal medium, onder meer helderziend en helder voelend.
Ik heb intensieve trainingen gevolgd in o.a. intuïtieve ontwikkeling, lichaamswerk, systemisch werk en familieopstellingen, hoogsensitiviteit, mediumschap en healing,

Unieke mix
Mijn begeleiding kenmerkt zich door een mooie mix: intuïtief maak ik verbinding, voel ik mee en zet ik diverse technieken in, afgestemd op de behoeften en ontwikkeling van jou op dat moment. Iedereen is anders en speciaal, dus mijn uitdaging en passie ligt in het vinden van de unieke mix die past bij jou. Waarden die ik hoog in het vaandel heb staan, zijn vertrouwen, integriteit, verbinding en authenticiteit. Ik zie het als een voorrecht dat ik deel mag uitmaken van het groeiproces van een ander. Als hoogsensitief persoon met een hooggevoelige zoon ben ik daarbij ervaringsdeskundige in het vinden van de balans tussen de eisen van de maatschappij en de behoeften van mezelf en mijn gezin. Ik zie bewustwording als de sleutel tot een grotere innerlijk vrede.

De helpende hand
Ik heb mijn pad als prachtig, boeiend en uitdagend ervaren maar heb me op momenten ook regelmatig eenzaam, zoekend en niet goed begrepen gevoeld op mijn pad naar bewustwording.
Ik had dan de behoefte aan iemand die me écht zag. Aan iemand met ervaring met wie ik kon spiegelen en die me kon begeleiden op mijn pad. Mede vanuit dat verlangen is Laluuna geboren: een praktijk waarin ik mensen met aandacht de liefdevolle hand reik en de intentie heb hen te helpen en begeleiden met alles dat ze in zich hebben, want iedereen heeft alles in zich. Mensen die net als ik, op zoek zijn naar meer in zichzelf en het leven. Het leven is prachtig en je moet het zelf doen, maar je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen. Ik help je graag en zie je graag in mijn praktijk in Bergen

Liefs,
Karin

Healing

Ons lichaam beschikt over een vernuftig zelf herstellend vermogen. Maar soms ontstaat er disbalans die zich vertaalt in ziekte of pijn.

Access Bars

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?