Access Bars

What if freeing your mind is as easy as blowing fairies in the wind?….

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Access Bars

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:

stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 1 á 2 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt! Niet voor niets wordt het ook wel een ‘emotionele- of spirituele detox’ genoemd….

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of zit je op een stoel. Terwijl ik de punten op je hoofd zachtjes aanraak lig je in stilte heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Healing

Ons lichaam beschikt over een vernuftig zelf herstellend vermogen. Maar soms ontstaat er disbalans die zich vertaalt in ziekte of pijn.

Tarieven

Bij LaLuuna zijn we transparant over tarieven. Alle tarieven gelden per uur tenzij anders aangegeven. Geldig vanaf 1 juli 2023.