Empower je vrouwelijke energie

We hebben vaak de neiging om kracht te beschouwen als een kwaliteit die voortkomt uit vastberadenheid en de wil om te slagen, ongeacht de gevolgen.

Maar kracht vanuit vrouwelijke energie is het vermogen om naar je ware zelf te luisteren en in staat te zijn om een beroep te doen op je innerlijke wijsheid, in elke situatie die zich kan voordoen in je leven.

Daarvoor hoef je niet in een assertieve rol te stappen of je als een “haantje” te gedragen.

Je hoeft alleen maar in contact te komen met je intuïtie en je gevoel van mededogen om echt de diepte van jouw vrouwelijke kracht te voelen.

Door ons Bewustzijn steeds verder te vergroten en Bewust Verbinding te maken met onze vrouwelijke energie, zullen we merken dat er een onbeperkte bron van kracht voor ons beschikbaar is.
Plus ons vermogen om via onze intuïtie te communiceren met onze Spirituele gidsen.
En weten en voelen hoe wij rekening kunnen houden met de behoeften van de mensen om ons heen, zonder onszelf te verliezen en gebeurtenissen met mededogen en liefde kunnen bekijken.

Dit zijn alle drie prachtige voorbeelden, waarmee we de wereld de ware kracht kunnen laten zien van vrouwelijke energie.

Wanneer we leren deze bron van kracht te integreren in ons dagelijks leven, zullen we merken dat we flexibeler kunnen zijn, openstaan voor de dingen die om ons heen gebeuren en ontvankelijker zijn voor nieuwe ideeën.

En nee, dat is niet makkelijk in de huidige (nog grotendeels) door mannelijke energie gedomineerde samenleving.

Maar pas als je linker- en rechterhersenhelft in evenwicht zijn, kun je écht de dingen tot stand brengen die je hier als Ziel komt doen. Zowel het ontvangende, intuïtieve en passieve, als het daadkrachtige, analytische en actieve, zijn namelijk nodig om de weg vrij te maken naar het spirituele in de mens.

Het vrouwelijke in jezelf, zal jou helpen om te ontvangen vanuit je intuïtie.
Om vervolgens met behulp van de daadkracht van het mannelijke in jou, jouw Licht vorm te geven in de wereld, en bij te dragen aan de Shift waarin de aarde en zijn bewoners zich nu bevinden.

Deze blog delen via:

Volg jij het pad van je dromen?

Ben jij de baas in je leven, je lichaam en je energie en voelt en stroomt het goed? Of ervaar je blokkades of belemmeringen? Ik ondersteun je graag vanuit mijn praktijk in Bergen om die te ontdekken en te ontsluiten. zodat jij met gemak, plezier en lichtheid je pad kunt vervolgen.

Mijn stijl? Intuïtief, nuchter, doortastend, liefdevol en met humor. Voel je dat je bij mij moet zijn? Neem contact op. Ik zie je graag.

Ook interessant